Előkészítés:
A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, és nem túl apróra lereszeljük. A salátaleveleket megmossuk, megszárítjuk. A körtét megmossuk, kettévágjuk, magházát eltávolítjuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk, és azonnal megcsepegtetjük citromlével.
Elkészítés:
A répát összekeverjük a petrezselyemmel és a majonézzel. A zsömlét kettévágjuk, az alsó felére egy-egy salátalevelet fektetünk. Erre egy-egy adag répás massza következik, majd ráfektetjük a körteszeleteket, megszórjuk kevés borssal és egy csipet gyömbérporral. Végül ráborítjuk a zsömle tetejét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre