Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sokan ettünk egymásért - több, mint 3,6 millió forint gyűlt össze az Magyar Élelmiszerbank adománygyűjtő akciójában

default user icon
MME Ajánló
0
Hazánkban is egyre népszerűbbek az olyan jótékonysági kezdeményezések, melyek egy egyszerű hétköznapi tevékenységhez kapcsolódnak. Az Élelmiszerbank, Együnk Egymásért programjával a résztvevők  egy éttermi ebéddel támogathatták a rászorulók étkezését, aminek köszönhetően 3,6 millió forint adomány gyűlt össze.


A Magyar Élelmiszerbank immár negyedik alkalommal megrendezett  Együnk Egymásért akciójában, idén 52 étteremben és menzán lehetett Élelmiszerbankot támogató fogást vagy menüt választani, ezzel segítve a rászorulók élelmezését.Emellett lelkes résztvevők 10 vállalati sütivásárt és 23 egyéni akciót valósítottak meg.

A kampány során bebizonyosodott az, hogy a összefogás ereje segít az éhezés és élelmiszerpazarlás elleni küzdelemben.

Az Együnk Egymásért programhoz csatlakozóknak köszönhetően, több mint 3,6 millió forint gyűlt össze, amit az Élelmiszerbank a téli hónapokban a rászorulók élelmezésére fordít. 

 Mivel az Élelmiszerbank az élelmiszerfeleslegeket ingyen veszi át és adja tovább, 1000 Ft-ból 20-30 000 értékű élelmiszert tud eljuttatni a nélkülözőkhöz. Az Együnk Egymásért akció bevétele tehát 108 000 000 Ft értékű adomány szétosztását teszi lehetővé a legnehezebb, téli időszakban.

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin