Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sok hagymával sült csirkecomb

120 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.

A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.

A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát. 1,5-2 deci vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/.

Köretnek főtt-sült burgonya készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss