Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.
A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát. 1,5-2 deci vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/.
Köretnek főtt-sült burgonya készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre