A tejcsokoládé és a vajkaramella felét és 6 dkg mogyoróvajat felolvasztunk, és elolszlatjuk egy folpackkal kibélelt, kisebb tepsiben, majd hűtőbe tesszük.
A margarint, a cukrot, a pillecukrot és a sűrített tejet összefőzzük. Levesszük a tűzről, majd hozzáadunk 6 dkg mogyoróvajat és a vaníliás cukrot. A csokis krémre kenjük, majd visszatesszük a hűtőbe.
Megolvasztjuk a tejkaramellát a habtejszínnel, és hozzákeverjük a sós mogyorót. Rákenjük a sütire, és visszatesszük a hűtőbe.
Felolvasztjuk a maradék tejcsokoládét, vajkaramellát és mogyoróvajat, és rákenjük a krémre, majd a hűtőbe tesszük, amíg megszilárdul. Miután kivettük a hűtőből, azonnal felszeleteljük egy hideg késsel, mert szobahőmérsékleten gyorsan puhul.