Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ezért néz ki negyvenesnek a közel 60 éves Sharon Stone!

Sharon Stone legfrissebb fotóit látva nehéz elhinni, hogy hamarosan betölti a hatvanat - inkább gondolnánk egy szexi 45-ös dívának. Mindez még döbbenetesebb annak fényében, hogy 16 évvel ezelőtt agyvérzést szenvedett, és újra kellett tanulnia járni és beszélni. Nézzük, mi titok!

"Számomra az öregedés nem negatívum, hanem életcél"- nyilatkozta pár éve Sharon Stone a Hollywood Reporternek, amikor egy interjúban arról beszélt, hogy amikor 2001-ben agyvérzése volt, amibe bele is halhatott volna, és a teljes felépülése, míg újra megtanult járni, beszélni és olvasni, két évbe telt. 

Ezután a szörnyű élmény után, nem csoda, ha úgy döntött:  karrierje helyett elsősorban az egészségére az önfegyelme megszilárdítására koncentrál.

"Ezért dolgozni kell. Ahogy minden másért is. De meglepő módon, ez számomra egyfajta szabadságot ad."

Íme néhány egyszerű tipp Sharon Stone-tól, hogyan őrizzük meg egészségünket, és hogyan fessünk úgy, közel hatvanasként , mint ha negyvenesek lennénk.

1. Nem iszik alkoholt, nem fogyaszt koffeint és glutént

Nagyon szigorúan hangzik, de Stone azt nyilatkozta: a teljes absztinencia nagyon komoly változást eredményezett.

"Eleinte csak minimalizáltam az alkoholfogyasztást, de úgy 7 évvel ezelőtt megkérdeztem az edzőmet: Madonnával egykorúak vagyunk, és láthatóan sokkal jobb kondiban van, mint én. Mit tud, amit én nem? Kiderítette: Nem iszik egy KORTY alkoholt sem. Akkor eldöntöttem, hogy nem iszom alkoholt 3 hónapig. Ez elképesztő változást hozott! Akkor elbúcsúztam az alkoholtól."

Mindemellett elkerüli a glutént, a kávét a kólát, kizárólag ásványvizet és koffeinmentes teát fogyaszt. 

2. Maga készítette, egészséges étleket eszik.

Stone pennsylvániai lánykét nagyon szerette a krumplipürét és a különféle szaftos fogásokat - ám mára mindez megváltozott: főleg alacsony glikémiás indexű ételeket fogyaszt, mint a quinoa, a lencse és más zöldségfélék. 

"Nem eszem, és különösebben nem is kívánom a feldolgozott ételeket, de a csipsz ízét  egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből!"

3. Rendszeres testedzés

A színésznő keményen edz, a hét 5 napján többféle edzséprogramon végigmegy a jógától az erősítésen át a táncig - és ebből nem enged. Ha valmiért nem jutna idő arra, hogy eljusson a fitnessz terembe, akkor nagyon kreatívan a lakás berendézését használja erősítőgépként - például a fürdőszoba vizesblokkját

 

4. A lehető legtöbb időt tölti a családjával

A színésznő 3 fiú büszke édesanyja: Quinn Kelly, 10, Laird Vonne 12  Roan Joseph aki 16 éves- ő volt a színésznő kísérője az idei Golden Globe gálán. 

Amíg a gyerekei kicsik voltak, Stone csak kisebb szerepeket vállalt, hogy minél több időt tudjon a családjának szentelni. "Mindhárman nagyon kedves, melegszívű, vicces, okos és érdeklődő gyerekek. Nagyon büszke vagyok rájuk!"

5. Lelki béke

A diétája és a rendszeres testedzés mellett még nagyon fontosnak tartja, hogy szellemileg és lelkileg iskarbantartsa megát:igyekszik sokat aludni, és kertészkedni, és elmerült a buddhizmusban: rendszeresen meditál, és a relaxáció tudományát is elsajátította.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások