Elkészítés: A sertéstarját felszeleteljük, egyenként kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítve zsiradék nélkül sütni kezdjük. Megszórjuk korianderrel, apróra vágott petrezselyemmel és chilivel, megkenjük mustárral, meglocsoljuk olajjal, és mindkét oldalát megsütjük. A visszamaradt zsiradékhoz adunk egy kevés olajat, beleöntjük a paradicsomszószt, hozzáadjuk a mustárt, a mustármagot, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, majd megszórjuk liszttel, és összeforraljuk. A babot és a répát fokhagymás-citromos vízben leforrázzuk, és a paradicsomszószba forgatjuk. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre