Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéstarja sárgarépás zöldbabbal

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sertéstarját felszeleteljük, egyenként kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítve zsiradék nélkül sütni kezdjük. Megszórjuk korianderrel, apróra vágott petrezselyemmel és chilivel, megkenjük mustárral, meglocsoljuk olajjal, és mindkét oldalát megsütjük. A visszamaradt zsiradékhoz adunk egy kevés olajat, beleöntjük a paradicsomszószt, hozzáadjuk a mustárt, a mustármagot, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, majd megszórjuk liszttel, és összeforraljuk. A babot és a répát fokhagymás-citromos vízben leforrázzuk, és a paradicsomszószba forgatjuk. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

Megjegyzés

Pikáns és nagyon finom. - bacilus77

Ezek is érdekelhetnek

Friss