Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sertésszűzérmék franciásan

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertésszűz
  • 40 dkg krokett
  • 15 dkg sárgarépa
  • 15 dkg karfiol
  • 15 dkg ceruzabab
  • 4 dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • 1 evőkanál magos, fehérboros mustár
  • kevés só
  • fehérbors
  • vaj
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A sertésszűzet szeletekre vágjuk, megsózzuk, forró serpenyőben kevés olajon megsütjük.

    A zöldségeket vajon megpároljuk, sózzuk. A krokettet olajsütőben kisütjük.

    A mártáshoz a tejszínt felfőzzük a kétféle mustárral, sóval, fehérborssal, és az ételt ízlésesen tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek