Elkészítés: Feltesszük a tejet forrni, majd ha felforrt, hozzáadjuk a kukoricadarát, sózzuk, borsozzuk, mikor felforrt, levesszük a tűzről, és egy tűzálló tálba rétegezzük a felvágott zöld paradicsommal, paprikával és cukkinivel. A karikára vágott mozzarella sajttal befedjük, és forró sütőbe toljuk.
A szűzet is sózzuk, bazsalikomba forgatjuk, és forró rostlapon sütjük.
Eközben a darabokra vágott spárgát vajon megfuttatjuk, majd tejszínnel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal fűszerezzük.
Tálalásnál a puliszka-lasagne köré tesszük a szűzet és spárgaraguval öntjük körbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre