Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésszelet marsala mártásban

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket laposra klopfoljuk, majd sóval, borssal bedörzsöljük, és lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat, majd a hússzeletek mindkét oldalát nagyjából 4-4 percig elősütjük benne.
  2. A maradék zsiradékot felöntjük borral, és annyi húsleves-alaplével, hogy mártás sűrűségű legyen. Beledobjuk felkockázott paprikát, enyhén megpároljuk (1-2 percig), majd a hússzeleteket visszarakjuk, lefedjük és melegen tartjuk.
  3. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, tálra rakva leöntjük a mártás egy részével, majd rátesszük a hússzeleteket és a maradék mártást. Végül tépett bazsalikomlevéllel megszórjuk.

MI LEGYEN AZ EBÉD HÉTVÉGÉN? 10 +1 FOGÁS, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD! >>> 

GOMBÁS-TEJSZÍNES SERTÉSSZELET >>> 

MUSTÁROS-MEDVEHAGYMÁS SERTÉSSZELET >>> 

GRILLEZETT PIKÁNS SERTÉSNYÁRS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss