Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéssült mártással

MME MME
1 3.8/5
90 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés:
Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és betekerjük a szalonnaszeletekkel. Fogvájóval megtűzzük. A hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:
Felforrósítjuk a vajat, és körös-körül megsütjük benne a húst. Ráöntjük a fehérbort, és puhára pároljuk a húst. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymát. Felöntjük a húslevessel, felforraljuk, majd kis lángon forralva belekeverjük a mustárt. Levesszük a tűzről, és a tejfölt is belekeverjük. Egész borssal fűszerezzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, lecsepegtetjük. A húst felszeleteljük, a tésztával és a mártással kínáljuk.

Megjegyzés

1 adag: 4682 kJ/1119 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss