Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésraguleves

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk. A zöldségeket kockára, a hagymákat apróra vágjuk.

A zsiradékon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük a köménnyel, borssal, ételízesítővel, tárkonnyal, és pár percig pirítjuk. Rátesszük a gombát és a zöldségeket. Átpirítjuk, és kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. Beletesszük a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, és készre főzzük.

A tejszínnel dúsítjuk. Hagyjuk forrni egyet, és tárkonyecettel vagy citromlével utána ízesítünk, hogy kellemesen pikáns legyen. Tehetünk bele levesbetétnek lúdgége, mini csiga vagy eperlevél tésztát. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss