Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéspörkölt tarhonyával

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A húst kockára, a hagymákat apróra vágjuk, a paprikákat és a paradicsomot feldaraboljuk.
  2. Egy serpenyőben a zsíron megdinszteljük a hagymát, majd a húst, és hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a csilipaprikát, a fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és egy kevés köménymaggal, majd hozzáöntünk egy kevés vizet. Zsírjára sütjük, majd ismét felöntjük egy kevés vízzel.
  3. A tarhonyát a zsíron megpörköljük, megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Amikor a pörkölt már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort. A pörköltet a tarhonyával, tejföllel, és csilivel tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss