A konyhakész húst megmossuk, és kockákra vágjuk. A felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát a köménymaggal együtt. Hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk azt is. Hozzákeverjük a paradicsompürét, a pirospaprikát és a sört. A húst lefedve, kis lángon puhára főzzük. Ha túl sűrű, hozzáadunk még egy kis sört vagy vizet.
A végén sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a zsemlemorzsát, valamint az összezúzott fokhagymát. Alaposan összekeverjük, és még pár percig főzzük. Felaprított snidlinggel megszórjuk. Burgonyapüré gombócokkal és salátával kínáljunk.
Ha szereted a csípőset, őrölt erős paprikát vagy paprikakrémet is adhatsz hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre