Elkészítés: A sertéskarajt ízesítjük, fűszerezzük, forró étolajjal megöntözzük, középmeleg sütőben locsolgatva sütjük.
Felhevített vajban az erdei gombakeveréket megpároljuk, majd hozzáadjuk a lisztet, tovább pirítjuk, majd forrásban lévő tejjel felengedjük. Mártás sűrűségűre beforraljuk, hagyjuk kicsit hűlni, majd hozzáadjuk az egész tojást és a trappista sajt negyedét.
A megsült húst felszeleteljük, tepsibe tesszük, megöntözzük a mártással, megszórjuk reszelt sajttal, és pirosra sütjük.
Tálaláskor friss salátát kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre