Sertéshúsos tavaszi tekercs

Hozzávalók

  • 12 tavaszi tekercs lap
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 1 tojás
  • 5 dkg üvegtészta tészta
  • ¼ zöld káposzta vékonyra szeletelve
  • 1 bő marék szójacsíra
  • 4 gerezd fokhagyma
  • frissen őrölt fekete bors
  • 2 evőkanál szójaszósz

Elkészítés

    1. A tésztát vízben kicsit megáztatjuk. A húst kevés olajon megpirítjuk, majdhozzáadjuk a vékonyra vágott káposztát és az apróra vágott fokhagymát.
    2. Amikor már kicsit összeesett a káposzta, akkor lehúzzuk a tűzről, a szójaszószt hozzáadjuk, majd elkeverjük a szójacsírával és a megáztatott tésztával.
    3. Hozzáütüónk egy tojást, majd egy másikat is felütünk, elhabarjuk. A tésztalapokat megtöltjük, majd az feltekercselés után a tészták szélét megkenjük az elhabart tojással, és a így elkészített tekercseket bő olajban hirtelen kisütjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin