Elkészítés: A kicsontozott sertéstarjából 8 egyforma szeletet vágok. Húskalapáccsal ellapítom, és 2-3 helyen késsel bevagdosom a zsírral átszőtt hússzéleket. Mindkét oldalát megsózom, az egyik oldalát fokhagymával, a másikat piros arannyal és mustárral kenem be. Meghintem kevés őrölt borssal, és hagymaszeleteket, szétnyomott borókabogyókat közétéve egymásra rakom a húsokat. Az egészet alufóliába csavarom, és legalább 6-8 órára hűtőszekrénybe teszem érlelődni.
Az előpácolt hússzeletek mindkét oldalát felforrósított rostsütőn szép vörösesbarnára sütöm.
Ecetes paprikát, uborkát, dinnyét, vegyes vágott savanyúságot kínálok hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre