Megtisztítjuk a húst, és 1,5 cm-es szeletekre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk. Egy serpenyőben felforrósítsunk 0,6 dl olajat, és mindkét oldalukon aranyszínűre sütjük a szeleteket. Alufóliába csomagoljuk, és melegen tartjuk.
A paradicsomot felkockázzuk, és összezúzzuk a fokhagymát. Felforrósítjuk a maradék olajat, és megpirítjuk rajta a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomkockákat, megsózzuk, megborsozzuk, és meghintjük a cukorral. 1 dl vizet öntünk alá, és kis lángon sűrű mártássá főzzük. Hozzákeverjük a tejfölt, a reszelt parmezánt és némi sót, valamint borsot.
Kivesszük a húst a fóliából, és tűzálló tálba fektetjük. Ráhalmozzuk a paradicsomos keveréket, és megszórjuk a zöld borssal. 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Zöldséggel gazdagított kuszkusz illik hozzá.