Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésbordafilé vajbabbal és kecskesajttal

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított babot roppanósra főzzük forrásban lévő, sós vízben. Félreteszünk 0,5 dl főzővizet, majd leszűrjük és lecsepegtetjük a babot. 
  2. A megtisztított húst megsózzuk és megborsozzuk, majd meg mindkét oldalát megsütjük a felforrósított olajon. A visszamaradt olajban átforgatjuk a félbevágott paradicsomokat és a babot, majd hozzáadjuk a félretett főzőlevet, és felforraljuk.
  3. Levesszük a tűzről, rámorzsoljuk a kecskesajtot, és rátépkedjük a bazsalikom leveleit. Meglocsoljuk az olívaolajjal, és a hús mellé kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss