Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésborda párolt kelbimbóval, gesztenyével és lila hagymával

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított, felszeletelt hús széleit bevagdossuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd mindet pirosra sütjük a felforrósított olajon. Végül hozzáadunk 2 ek vizet. 
  2. A kelbimbók alsó részét levágjuk, a külső leveleket eltávolítjuk. Forrásban lévő, sós vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük. A gesztenyével és a felcsíkozott zsályalevelekkel együtt átforgatjuk a felforrósított vajon.
  3. A megtisztított lila hagymát cikkekre vágjuk, majd kis lángon puhára pároljuk az olívaolajon. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a hús mellé kínáljuk a kelbimbóval együtt.

Ezek is érdekelhetnek

Friss