Elkészítés: A csontozott, besózott karajt egészben hagyva egy cseréptálban puhára sütjük. (A cseréptálat fél órára beáztatjuk, és hideg sütőben kezdjük a húst sütni.) Ha nincs cseréptálunk, tepsiben, alufólia alatt is megsüthetjük a húst.
A csirkemájból pörköltet készítünk. Ha friss zöldborsónk van, enyhén sós vízben puhára főzzük.
A megsült karajt szép egyenletes szeletekre vágjuk, visszarakjuk a cseréptálba, rárakjuk a zöldborsót és beborítjuk a májpörkölttel.
Sütőben kb. 20 percig sütjük. Köretnek burgonyapürét kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre