Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésborda májas-borsós raguval

MME MME
90 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csontozott, besózott karajt egészben hagyva egy cseréptálban puhára sütjük. (A cseréptálat fél órára beáztatjuk, és hideg sütőben kezdjük a húst sütni.) Ha nincs cseréptálunk, tepsiben, alufólia alatt is megsüthetjük a húst.

A csirkemájból pörköltet készítünk. Ha friss zöldborsónk van, enyhén sós vízben puhára főzzük.

A megsült karajt szép egyenletes szeletekre vágjuk, visszarakjuk a cseréptálba, rárakjuk a zöldborsót és beborítjuk a májpörkölttel.

Sütőben kb. 20 percig sütjük. Köretnek burgonyapürét kínálunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss