Elkészítés: A sovány húst vékonyra szeleteljük, jól kiverjük, széleit bevagdosuk. Margarinon hirtelen kiisütjük. A húst félrerakjuk, a margarinon fedő alatt megpárolunk egy kis fej apróra vágott vöröshagymát. Hozzákeverünk 1 evőkanál mustárt, késhegynyi pirospaprikát, felöntjük a borral, és összeforraljuk. Belerakjuk a szószba a húst, sózzuk, borsozzuk, és kb. 25 percig fedő alatt pároljuk. Jénai tálba szedjük a húst, a mártást behabarjuk 2 teáskanál liszt és a tejszín keverékével, ráöntjük a húsra. Megszórjuk reszelt sajttal, és nagyon forró sütőben 6-8 percig sütjük.
Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre