Elkészítés: A felszeletelt húst besózzuk, paprikás lisztbe forgatjuk, és mindkét oldalát megpirítjuk, félre akjuk.
A vöröshagymát megpucolunk, kockára vágjuk, majd megdinszteljük. Szórunk rá kis köménymagot, feketeborsot, majoránnát és egy kicsit pirítjuk. Ezután lehúzzuk a tűzről a serpenyőt, pirospaprikát adunk hozzá, elkeverjük, azért így csináljuk, hogy a paprika ne keseredjen meg. Belerakjuk a mindkét oldalán megpiritott húst, felengedjük annyi vízzel, hogy a hús megfőjön.
Amikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a krumplit, és készre főzzük, majdnem zsírjára. Ha szükséges, kevés vizet adhatunk hozzá.
Savanyúsággal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre