Keress receptre vagy hozzávalóra

Serpenyős rókagomba

Hozzávalók

  • 1 kg rókagomba
  • 40 dkg hagyma
  • 3 szál petrezselyem
  • 2 ek olaj
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

    1. A rókagombát szárazon letisztogatjuk, esetleg nedves konyharuhával is ledörzsöljük, és a nagyobb példányokat félbevágjuk. A megtisztított hagymát vékonyan felkarikázzuk. A petrezselymet leöblítjük és lerázzuk, majd a leveleket lecsipkedjük.
    2. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és közepes tűzön sütjük rajta a hagymát 15 percig. Hozzáadjuk a gombát, és erős tűzön pirítjuk 5 percig.Megsózzuk, megborsozzuk, és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

    Rókagombás receptek >>> 

Ízlés szerint, 10 dkg zsírjára sütött bacönt is keverhetünk hozzá
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin