Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Serpenyős krumpli császárhússal

default user icon

Hozzávalók

  • 60 dkg burgonya
  • 1 csokor újhagyma
  • 3 ek vaj
  • 3 ek olívaolaj
  • 400 g császárhús (füstölt-főtt)
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

    1. A burgonyát megmossuk, majd héjában félpuhára főzzük. Ezután meghámozzuk, aztán nagyobb darabokra vágjuk.
    2. Megtisztítjuk, aztán felkarikázzuk az újhagymát, a zöldjét pedig félre tesszük. Ezután felforrósított olajon, vagy vajon megfonnyasztjuk az újhagyma fehér részét.
    3. Ha elkészültünk, hozzáadjuk a burgonyát, és aranyszínűre pirítjuk, majd a falatnyi darabokra vágott császárhúst is hozzáforgatjuk. Mindezt addig pirítjuk, míg az egész jó ropogós nem lesz. Végül sózzuk, borsozzuk, és a félretett újhagymazölddel megszórva tálaljuk.

    SERPENYŐS KRUMPLI GOMBÁS TOJÁSSAL

    SÜTŐTÖKÖS SERPENYŐS KRUMPLI

    SERPENYŐS KARAJ ZÖLD SALSÁVAL

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin