Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Serpenyős karaj zöld salsával

45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A húst és a zöldségeket megmossuk és szárazra töröljük. A paprikát hosszában félbe vágjuk, és kimagozzuk. Felkockázzuk a paradicsomot. Finomra vágjuk a petrezselymet és a fokhagymát.

2.

A sütőt előmelegítjük 220°C-ra. A felkockázott paradicsomokkal megtöltjük a félbevágott paprikát, majd azokat tegyük az egyik sütőpapírral bélelt tepsibe. Meglocsoljuk a vörösborecettel és egy kis olívaolajjal, aztán megsózzuk és megborsozzuk. A sütőbe tesszük 30 percre, vagy addig, amíg szépen megpuhulnak.

3.

A másik sütőpapírt egy tepsibe tesszük, és elhelyezzük rajta a felszeletelt krumplikat. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, majd megsózzuk és megborsozzuk. A sütőbe a krumpli alá tesszük, és nagyjából 20 percig sütjük, vagy addig, amíg jó sültek és kellően ropogósak nem lesznek.

4.

Egy aprítóban összevekeverünk a petrezselymet, a fokhagymát és az olívaolajat. Megsózzuk és megborsozzuk. 

5.

A karaj mindkét oldalát megsózzuk és megborsozzuk. Egy kis olívaolajat felhevítünk egy serpenyőben. Amikor az olaj már forró, beletesszük a karajszeleteket, és mindegyik oldalát 3-3 percig sütjük.

6.

A karajt krumplival és töltött paprikával tálaljuk , majd a húst meglocsoljuk a zöld salsával. Jó étvágyat!

A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!   

RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF!

Megjegyzés

A Chefbag ajánlásával.

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat. - ChefbagMME

Ezek is érdekelhetnek

Friss