A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk, majd kissé kiklopfoljuk. Sózzuk és borsozzuk, majd mindkét oldalukon 1-1 percig sütjük a felforrósított olívaolajon. A szeleteket kiemeljük, és félretesszük.
A megtisztított, felkockázott burgonyát majdnem teljesen puhára főzzük. Leszűrjük, majd kissé megtörölgetjük. A felforrósított olajon pirosra sütjük. Rátépkedjük a bazsalikom lecsipkedett leveleit. A bort külön edényben harmadára beforraljuk.
A megtisztított, felkockázott cukkinit és gombát a hússütés után visszamaradt zsiradékhoz adjuk, majd aranyszínűre pirítjuk. Hozzáadjuk a beforralt bort és a felkockázott, hideg vajat. Végül hozzáforgatjuk a megtisztított, félbevágott epret, és összemelegítjük.
Ha gombát vagy cukkinit pirítunk, a végén sózzuk meg, hogy minél kevesebb vizet eresszen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre