Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Selena Gomez elárulta kedvenc nassolnivalójának receptjét!

Kedveled a szokatlan ételpárosításokat? Szereted a pattogatott kukoricát és a savanyú uborkát is? Akkor Selena kedvencét te is imádni fogod!

A pattogatott kukorica nem véletlenül nagyon népszerű, hiszen kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a banán, de ugyanannyi rostot, mint az aszalt szilva, és egy új kutatás szerint több antioxidáns van benne, mint bármelyik gyümölcsben vagy zöldségben. Tehát remek fogyókúrás nasi. Persze itt nem a moziban kapható, vagy az előre gyártott bezacskózott változatokról beszélünk, mert azok rengeteg sót és hozzáadott anyagokat tartalmaznak.

A pattogatott kukorica Selena Gomez egyik nagy kedvence is, ráadásul nem is a hagyományos változat. Az énekesnő ugyanis Texasban született és nőt fel, ahol nagy hagyománya van a savanyú uborkás pattogatott kukoricának. Igen, jól olvastad! Elsőre furcsán hangzik, de Selena imádja, és elárulta, ő hogyan szokta elkészíteni.

Készíts egy tál vajas-sós pattogatott kukoricát, majd vedd elő a savanyú uborkát, önts a levéből egy tálkába, és abba mártogasd bele a kukorica szemeket úgy, hogy csak az egyik felük ázzon át, a másik felük maradjon ropogós. 

TÉSZTA, SÜLT KRUMPLI, CSOKI - EZEK A SZTÁROK KEDVENC ÉTELEI>>> 

EZEK A KIRÁLYI CSALÁD TAGJAINAK KEDVENC GYORSKAJÁI>>> 

ILYEN TURMIXOKAT TÖLTENEK A SZTÁROK A KULACSUKBA - EZEK A KEDVENCEIK!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss