Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

László Andi sírva árulta el, miért szeretné megnyerni a Séfek Séfét

default user icon
MME
László Andi egyre jobban hisz abban, hogy akár meg is nyerheti a Séfek Séfe versenyét, és az ezzel járó 10 millió forintot, valamint egy kéthetes szakmai továbbképzést a világ egyik legnívósabb séfiskolájában, Franciaországban. Pénteken minden kiderül!

Andi önbizalmát az is erősíti, hogy a szerdai nap után világossá vált számára; már biztosan ő a legjobb női versenyző a főzős műsorban. Az egyedüli női versenyző könnyes szemmel beszélt arról, hogy nagyon bízik benne, hogy valóra tudja váltani nagypapája álmát, miszerint győztesként kerül ki a Séfek Séfe konyhájából.

Szerdán egyébként egy újabb versenyzőnek is távoznia kellett a TV2 gasztro-tehetségkutatójától. Ezennel a Krausz Gábor által vezetett fekete csapat vesztett embert Törőcsik Zoltán személyében. 

A séfek most sem választottak nap séfét a versenyben, hiszen egyáltalán nem voltak megelégedve a teljesítménnyel. Ennek ellenére azonban volt néhány fogás, amelynek néhány elemét jónak tartották, de elsöprő sikert senki főztje nem aratott.

A pénteki döntő kapujában a versenyzők már mindenre elszántak és készek saját határaik feszegetésére. Ez nem is csoda, hiszen a tét nem más, mint a Séfek Séfe cím, 10 millió forint, valamint egy kéthetes szakmai továbbképzést a világ egyik legnívósabb séfiskolájában, Franciaországban. Szóval érdemes lesz nézni az utolsó adást, hiszen kiderül, ki az, aki mindent visz!

Ha esetleg kíváncsi vagy a gasztro-tehetségkutató teljes szerdai adásra, azzel együtt Wolf András kukarúgdosó kirohanására, azt itt most újra megnézheted.  

SÉFEK SÉFE: DURVA PILLANATOK JÖNNEK, WOLF ANDRÁS ELVESZÍTI A FEJÉT 

VOMBERG FRIGYES KIAKADT: EZ AZ EGÉSZ EGY TRÁGYA! 

IZZOTT A LEVEGŐ, RÖPKÖDTEK A BESZÓLÁSOK A SÉFEK SÉFE KONYHÁJÁBAN 

Ezek is érdekelhetnek

Friss