Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Séfek séfe: ma eldől, ki nyeri a 10 milliót - ők maradtak versenyben!

default user icon
MME
Ma befejező részéhez ér a tv2 gasztrorealityjének, a Séfek séfének idei évada. Ami még nem fordult elő a verseny történetében, mindhárom csapat, a pirosak, a feketeék és a kékek is delegáltak 1-1 versenyzőt a döntőbe , így Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András egyformán izgulhat a végkimenetelen: vajon melyikük patronáltja nyeri meg a 10 milliós fődíjat, ki lesz a Séfek séfe?

A pirosaktól Ákos, a kékektől András vagy a feketéktől Morgó lesz a Séfek séfe 2021-ben? Ma este eldől, hogy Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András versenyzője nyeri-e meg a megtisztelő címet, ami egy 10 millió forintos jutalommal és egy fantasztikus lehetőséggel is kecsegtet: a győztes Franciaországban, a világ egyik legjobb szakácsiskolájában tanulhat két hetet.

A döntőben egy szabadon választott háromfogásos menüsort kell készíteniük a versenyzőknek, két általuk kiválasztott csapattársukkal együttműködve. Az alábbi videón látszik, hogy, amint várható volt, Ákos Vikit és PiQ-t választotta maga mellé, mint ahogy az is, hogy a csapatfőnökök séfek harci díszben szurkolnak saját versenyzőjüknek a nem mindennapi döntőben!

Tehát ma, október 22-én este, 19:55-kor eldől, ki lesz a 2021-ben a Séfek séfe, ki nyeri meg a tv gasztroreality-jét.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss