Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

16 kilótól szabadult meg Schobert Norbi - látványos a változás!

default user icon
MME
Tizenhat kilótól szabadult meg az elmúlt évben Schobert Norbi, aki úgy érzi, mintha húsz évet fiatalodott volna. Sokkal fittebb, energikusabb mint korábban, és nem utolsósorban végtelenül büszke magára, hogy közel az ötvenhez is sikerült formába hoznia magát.

Dagadtnak és hiteltelennek bélyegezték, de Norbi bebizonyította, hogy tévednek. 49 évesen újra csúcsformába hozta magát, és életerősebb, mint valaha.

– Újra harmincévesnek érzem magam, mióta leadtam ezt a tizenhat kilót, és boldog vagyok, hogy meg tudtam csinálni, hogy megmutattam a világnak. 49 évesen is lehet változtatni, ha az ember akarja – mesélte a Borsnak Norbi, aki arról is beszélt, hogyan kúszott fel rá a nem kívánt súlyfelesleg.


"Őszinte leszek, úgy voltam vele, hogy sikeres üzletember vagyok, végigsportoltam az éle­tem, és ennyi idősen mit erőlködjek még? Letettem már az asztalra a névjegyem. De kaptam a hideget, meleget, hogy „dagadt” vagyok és „hiteltelen”, és nem tagadom, hatással volt rám a kritika, szégyenkeztem amiatt, hogy elengedtem magam" – nyilatkozta Norbi, aki tavaly úgy döntött, leteszteli saját lowcarb diétáját. A kilók olvadtak, a fitneszguru egyre jobban érezte magát, most 16 kiló mínusznál tart, a vérnyomása és a cukra tökéletes, és olyan fittnek érzi mahát, mint 30 évesen.

"Nem sok pali van szerintem az országban, akinek ötvenévesen tíz százalékon mozog a testzsírszázaléka, úgyhogy azt mondom: lehet utánam csinálni. Élő példa vagyok, hogy nem lehetetlen éveket fiatalodni és sportosnak maradni" – üzente kortársainak Norbi.

ÍGY REAGÁLT A COCA-COLA SCHOBERT NORBI BOTRÁNYOS NYILATKOZATÁRA >>> 
KRAUSZ GÁBOR KEMÉNYEN KIOSZTOTTA SCHOBERT NORBIT >>> 
FÖRDŐS ZÉ VISSZASZÓLT SCHOBERT NORBINAK - DÚL A HÁBORÚ BENKE LACI BÁCSI MIATT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss