Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Saslik háromféle húsból

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat 2 cm vastag darabokra vágjuk, lapjával a nyársra húzzuk, s közéjük tesszük a feldarabolt szalonnát. A borsot az olajjal összekeverjük, és a húst kenőtollal alaposan bekenjük vele. Szobahőmérsékleten 30 percig állni hagyjuk. A nyársakat a rostélyra helyezzük, és a parázstól 7 cm-re, lassan forgatva megsütjük (ugyanezt elektromos grillsütőben is el lehet készíteni). A kész húsnak belül még enyhén rószaszínűnek kell lennie. Sütés után sózzuk, majd tálaljuk. Egészben sült krumplival vagy hasábburgonyával, vegyes salátával, grillezett paradicsommal tálaljuk.

Megjegyzés

Félbarna kenyér és egy pohár vörösbor illik hozzá. - MME

Ezek is érdekelhetnek