Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sárgarépás-sajtos csusza

default user icon
1

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg csuszatészta
  • 60 dkg sárgarépa
  • 1 tojás
  • 10 dkg juhsajt
  • 5 dkg trappista sajt
  • 2 evőkanál apróra vágott snidling
  • 4 dkg vaj
  • 1 evőkanál olaj
  • ételízesítő
  • őrölt bors

Elkészítés

    Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A juhsajtot szétmorzsoljuk. A répákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és leturmixoljuk.

    A pürét serpenyőben állandóan kevergetve addig főzzük, míg a levét elfővi. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojást, a juhsajtot, a snidlinget, az ételízesítőt és csipetnyi borsot.

    A tészta felét kivajazott tálba tesszük, erre kenjük a répás pürét, majd a tészta másik felét is rárakjuk. Össze is lehet keverni az egész masszát, de akkor nem különülnek el a színek.

    A tetejét reszelt sajttal meghintve, forró sütőben pirosra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Nanasnani
Menüben: 2014 02. hét.

Hasonló Receptek

Magazin