Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A juhsajtot szétmorzsoljuk. A répákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és leturmixoljuk.
A pürét serpenyőben állandóan kevergetve addig főzzük, míg a levét elfővi. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojást, a juhsajtot, a snidlinget, az ételízesítőt és csipetnyi borsot.
A tészta felét kivajazott tálba tesszük, erre kenjük a répás pürét, majd a tészta másik felét is rárakjuk. Össze is lehet keverni az egész masszát, de akkor nem különülnek el a színek.
A tetejét reszelt sajttal meghintve, forró sütőben pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre