Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sárgarépás-mustáros marharagu

Hozzávalók

  • 2 ek olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 60 dkg marhalapocka
  • 1 ek fűszerpaprika
  • őrölt fekete bors
  • 30 dkg sárga répa
  • 1 db hegyes-erős zöldpaprika
  • 5 ek mustár
  • 25 dkg szarvacska tészta
  • petrezselyem a tálaláshoz

Elkészítés

    1. Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és megpároljuk rajta a finomra vágott vörös- és fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkockázott marhalapockát, nagy lángon alaposan lepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Megszórjuk a pirospaprikával, jól elkeverjük, azután visszatesszük a tűzre.
    2. A húst megsózzuk, megborsozzuk, és beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott répát és paprikát.Felöntjük egy kevés vízzel, és közepes lángon, lefedve félpuhára pároljuk a húst. Ezután simára keverjük a szaftban a mustárt, és készre főzzük a ragut.
    3. A tésztát lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük, és a marharaguval tálaljuk. Végül megszórjuk egy kevés felaprított petrezselyemmel.

      13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin