Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgarépás karalábéleves

30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát felaprítjuk, a karalábét felkockázzuk, és a répát felkarikázzuk.
  2. A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított zöldségeket, és néhány percig pároljuk. Felöntjük vízzel, megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk vegetával és petrezselyemmel.
  3. Fedő alatt közepes hőfokon kb. 20 perc alatt készre főzzük. Ha a zöldségek megpuhultak, csilipaprikával és petrezselyemmel tálaljuk.

Megjegyzés

Megint egy egyszerű leves rántás és minden nélkül. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss