Sárgarépa krémleves

default user icon
3 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg répa
  • 1 evőkanál olaj
  • 1,5 l víz
  • 2 zöldségleveskocka
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • őrölt szerecsendió

Elkészítés

    Elkészítés: A répát megtisztítom, felkarikázom. Az olajon megpirítom, majd felöntöm a zöldséglevessel, puhára főzöm. Mikor megpuhult, összeturmixolom, beleöntöm a tejszínt, hozzáadom a fűszereket, és még 5 percet főzöm.

    Pirított kenyérkockával tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Janka 4 évvel ezelőtt
Megcsináltam finom lett! Raktam bele egy kevés fehér répát is, és tálaláskor néhány csepp tökmag olajjal és egy kis petrezselyemmel díszítettem.
Gaál Orsolya 5 évvel ezelőtt
Én tárkonnyal képzelném el...
Fiamma 5 évvel ezelőtt
Én biztos tennék bele egy jó nagy csokor kaprot is. Imádom, és a répával szerintem isteni az íze

Hasonló Receptek

Magazin