Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sárgadinnye gazpacho kecskesajttal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • A leveshez:
  • 1 sárgadinnye vagy mézdinnye
  • 1 kis fej lilahagyma felaprítva
  • 1 narancs facsart leve
  • 1 lime leve
  • 1 kis marék mentalevél
  • 2 evőkanál olíva olaj
  • bors
  • Valamint:
  • 10 dkg krémes kecskesajt
  • 1 kis marék mentalevél

Elkészítés

    Elkészítés: A dinnyét kimagozzuk, meghámozzuk, felkockázzuk. A leves hozzávalóit egy turmixgépbe tesszük, és alaposan összeturmixoljuk, ha nagyon sűrű, kevés vízzel lehet hígítani. Jól behűtjük.

    A kecskesajtból kb. 1,5 cm átmérőjű golyókat formázunk, amit aprított mentába forgatunk, és levesbetétként tálaljuk.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin