Elkészítés: Forró zsiradékban a vöröshagymát megdinsztelem, majd benne a fokhagymát is. Meghintem a pirospaprikával, azonnal hozzáadom a húst, és magas hőfokon fehéredésig pirítom. Felengedem annyi meleg vízzel, amennyi bőven ellepi. Sózom, borsozom, ízesítem a babérral, petrezselyemmel, a húst jó félpuhára főzöm.
Hozzáadom a sárgaborsót, a répát, zellert, kiegészítem még annyi vízzel, amennyi levest szeretnék, utána fűszerezem, és tovább főzöm, amíg együtt minden megpuhul. Utoljára adom hozzá a krumplit, pár perc múlva beleszaggatom a nokedlit, együtt készre főzöm, kevés citromlével ízesítem, és rövid pihentetés után tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre