Elkészítés: 1. A tésztához összekeverjük a teljes kiőrlésű lisztet, az olajat és a sót. Hozzáadjuk a vizet, majdapránként a fehér lisztet, és összegyúrjuk.
2. Megfőzzük a krumplit, a zöldborsót 1 percre forró vízbe tesszük, majd mindkettőt leszűrjük.
3. Kevés olajon megpirítjuk a köménymagot és a mustármagot. Amikor már pattog, hozzáadjuk a hagymát és a gyömbért, megdinszteljuk. Hozzáadjuk a curryz, a kurkumát, a koriandert, sózzuk, majd mehet bele a krumpli és a borsó. Alaposan összeforgatjuk-pirítjuk, végül hozzáadjuk a petrezselymet és a citromlét.
4. A tésztát 12 részre osztjuk, gombóccá formáljuk, egyenként vékonyra nyújtjuk, és megkenjük olajjal. Az egyik felére tölteléket teszünk, a másik felét ráhajtjuk, széleit jól összenyomkodjuk.
6. Olajban megsütjük szép pirosra, majd hagyjuk lecsepegni konyhai papírtörlőn. Fűszeres joghurttal kínáljuk.