Elkészítés: A saláta hozzávalóit tetszés szerint rétegezve a majonézes tejföllel locsolgatva kerek jénai tálba töltjük. Én így rétegezem: alulra egy kevés jégsaláta, majd kukorica, gomba, 1 tojás, jégsaláta, ananász, póréhagyma, zellersaláta, stb., közben mindig kicsit locsolgatni, és sajtot reszelni a rétegek közé. A tetejére tojás és sajt kerüljön. Én este elkészítem, és másnapig hűtőszekrényben fólia alatt tartom, hogy az ízek összeérjenek! Ha sonkát szeletelünk közé, finom hideg vacsora lesz belőle, egy kis frissen melegített foghagymás bagettel!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre