Sajttekercs II.

default user icon
2

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg edámi sajt
  • 3 tojás
  • 2 db campingsajt
  • petrezselyem
  • 20 dkg gépsonka
  • póréhagyma

Elkészítés

    Elkészítés: Az edámi sajtot becsomagoljuk előbb folpackba, majd celofánba. Forró vízbe dobjuk, és 40 percig forraljuk. Azután kicsomagoljuk és kinyújtjuk, amilyen vékonyra csak tudjuk. 3 főtt tojást összetörünk, 2 campingsajtot rányomunk, az apróra vágott petrezselymet és egy kis darab poréhagymát szeletelve hozzáadjuk. A sonkát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A kinyújtott sajtot megkenjük a sajtkrémmel, és jó szorosan feltekerjük. Hideg helyen tartjuk tálalásig. Vékony szeletekre vágva tálaljuk.

Megjegyzés

Nagyon finom hideg sültekhez.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Zsuanyu 11 évvel ezelőtt
Én Trappistából csinálom. A 40 percnyi főzés valóban soknak tűnik. Én a vizet felforralom, kikapcsolom a lángot és úgy teszem bele a sajtot csomagolás, minden nélkül. Lefedve 20 percig hagyom puhulni, azután nyújtható.
Zóra 11 évvel ezelőtt
Biztos, hogy nagyon finom, de én már napok óta próbálkozom vele, és a sajt annyira megolvad öt perc után, hogy nem lehet használni! Én azt a 40 percet sokallom! Zóra

Hasonló Receptek

Magazin