Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal töltött burgonya olívával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A burgonyákat főzzük meg sós vízben, amelybe tegyük bele a köménymagot és a babérlevelet. Minden egyes burgonya tetejét nyessük le, majd kicsit ütögessük meg, hogy a krumpliszemek kicsit szétnyíljanak.

A paradicsomokat, a szalámit és a mozzarellát vágjuk kockára. Az olívabogyókat karikázzuk fel és adjuk a paradicsomhoz. Az oregánót mossuk meg, pár szálat tegyünk félre, a többit vágjuk apróra. Mindezt keverjünk össze 2 evőkanálnyi olívaolajjal és a fűszerekkel.

A burgonyákat tegyük egy tepsire, osszuk el rajtuk a sajtos keveréket, majd 200 °C-on süssük 10-15 percig. Tálaláskor szórjuk meg oregánóval.

Ezek is érdekelhetnek

Friss