Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal sült gombás karaj

2.7/5
60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Olívaolajon megpárolom a felaprított hagymát. Amikor már színe is van, hozzáadom a vékonyra szeletelt fokhagymát, fél perc múlva felöntöm fél dl vízzel, hozzáadom a feldarabolt gombát. Sózom, borsozom, majd lefedve párolom.

Közben a húst alaposan kikopfolom, olajjal kikent tepsibe teszem, sóval, borssal ízesítem.

Ha már majdnem megfőtt a gomba, ráborítom a tálban várakozó húsra.
Fóliával (vagy a tál fedelével) lefedve 20 percre beteszem a sütőbe 180 fokra. 20 perc után rászórom a lereszelt sajtot, és grillezem még kb. negyed órát nem túl közel a fűtőszálhoz.

Ezek is érdekelhetnek

Friss