Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajttal és tejföllel rétegezett rántott hús

default user icon
3 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg sertéskaraj
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • 40 dkg trappista sajt
  • 2 nagy pohár tejföl
  • étolaj a sütéshez
  • fűszerek ízlés szerint

Elkészítés

    Elkészítés: A felszeletelt sertéshúst klopfoljuk ki, majd panírozzuk úgy, hogy kétszer forgatjuk a zsemlemorzsában, ezáltal jó vastag bundát kapjunk. Ezt követően süssük ki bő olajban.

    Kapcsoljuk be a sütőt, melegítsük elő 10 percet. Közben a rántott húsból tegyük egy sort tepsibe, kenjük meg tejföllel és reszelünk rá sajtot, majd ismét tegyünk 1 sor húst, kenjük meg tejföllel és reszeljünk rá sajtot. 30 percre tegyük be a sütőbe.

Megjegyzés

Köretként ajánlom hozzá a burgonyapürét, de bármi más is passzol hozzá.

belme1
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Anyapinta
Én nem szoktam morzsába forgatni a húst, csak roszlisztbe és tojásba. Úgy sütöm ki, majd megkenem tejföllel, reszelek rá sajtot, és a mikróban ráolvasztom. CSirkemellből szoktam készíteni. Így kevésbé terheli a gyomrot, és nagyon finom.
juditgilbert
Ez egy valodi kaloriabomba, nem nevezhetö egeszseges recept-nek (talan csak jonak...)
Made01
Épp most ettem ilyet, csak mi úgy szoktuk, hogy nem rétegezzük, hanem 1-1 szelet húst csinálunk meg így! Nagggyon finom! :-)))

Hasonló Receptek

Magazin