Elkészítés: A gombákat megpucolom, kivágom a szárát (ide teszem majd a tölteléket), hideg vízben jól átmosom, majd nedvesen egymás mellé 1 nagy tálcára teszem, és mindkét oldalát megszórom ételízesítővel, borssal, kakukkfűvel. (Figyelem!! A kakukkfűvel óvatosan bánjunk, mert nagyon erőteljes az íze!)
A panírozáshoz a tojásokat felverem a tejföllel, és a gombákat lisztbe, tojásba, morzsába, majd újra tojásba és morzsába forgatom. (Ez azért fontos, hogy sütés közben ne dobja le a gomba a panírt!)
A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverem 1 csipetnyi petrezselyemmel, majd hűtőbe teszem. A gombákat forró, bő olajban (olajsütőben 160 fokon), sűrű forgatás mellett kb. 10-15 perc alatt szép aranybarnára sütöm. Ha kész, egy szalvétára egymás mellé fektetem, és a tönk helyére egy csipetnyi reszelt trappista sajtot és egy kocka ananászt nyomok, majd tálalom. Köretnek a petrezselymes krumplit ajánlom, de a rizs is kiváló hozzá. Jó étvágyat!