Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtszószos gomba baconnel

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A bacont megpirítjuk egy nagyobb serpenyőben (wokban pl.). Ha ezzel megvagyunk, kivesszük és félretesszük.
  2. A visszamaradt zsiradékon megsütjük a gombákat. Ha levet ereszt, hagyjuk elfőni, majd később ráöntjük a bort is. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Hozzáadjuk a kakukkfűvet, az apróra vágott fokhagymát, majd felöntjük a tejszínnel és beleforgatjuk a mascarponét a sajtokkal együtt. 2-3 percig hagyjuk rotyogni, aztán visszatesszük a bacont a sajtszószos gomba tetejére, végül pedig friss kakukkfűvel megszórva tálaljuk.

NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A SAJTSZÓSZOS GOMBA BACONNEL 


Ezek is érdekelhetnek

Friss