Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos zöldségsaláta

default user icon
MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • 3 db színes kaliforniai paprika
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 fej lila hagyma
  • 1 marék bazsalikomlevél
  • 2 teáskanál kapribogyó
  • 1 teáskanál citromlé
  • 1-2 evőkanál olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • 200 g kecske- vagy feta sajt
  • 80 g magozott fekete olajbogyó

Elkészítés

1.

A paprikákat csumázzuk ki, mossuk meg, a paradicsomokat öblítsük le, az uborkát és a hagymákat tisztítsuk meg. Minden zöldséget aprítsunk fel. A bazsalikomlevelet a kapribogyóval együtt vágjuk apróra.

2.

A zöldségeket, az olajbogyót, a bazsalikomot, a kapribogyót keverjük össze egy tálban.

3.

Locsoljuk meg a citromlével, az olívaolajjal, majd sózzuk és borsozzuk meg. Az egészet jól hűtsük be. A sajtot kockázzuk fel, és keverjük a salátába. Tálalás előtt tegyük 10-15 percre a hűtőbe.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss