Elkészítés: A húsokat megborsozzuk, megszórjuk ételízesítővel, egy tepsibe helyezzük, pici olajat öntünk rá, alufóliával befedjük, és sütőben puhára pároljuk.
A töltelékhez összedaraboljuk a főtt
tojásokat, hozzáadjuk a vízben áztatott zsemlét, a nyers tojást, az apróra vágott petrezselymet és a 10 dkg apróra vágott gombát. Ízesítjük borssal, sóval, ételízesítővel.
A húsokat ujjnyi vastagon megrakjuk töltelékkel. A tetejére 2 dl tejföl és 10 dkg reszelt sajt keverékét öntjük. A maradék reszelt sajttal megszórjuk, szép pirosra sütjük.
Köretként petrezselymes burgonyát adunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre