Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos szűzérmék

30 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés:
1.) Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.
2.) A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük, majd forró olajban, egy teflonban, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket ezután egy tűzálló tálra fektetjük.
3.) Sajtot reszelünk, és eloszlatjuk a húsokon. Az egészet megszórjuk paprikával. (Én ezt a lépést kifelejtettem :-))
4.) Forró sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük a húst. Akkor jó, ha a sajt szépen megolvad.
Párolt zöldséggel vagy nyers salátával nagyon finom fogás, és még laktat is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss