Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos spárgakrémleves fenyőmaggal

MME MME
2.5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A spárgát sós vízben megfőzzük (kb. 15 perc). Kivesszük a vízből, és a turmixgépbe tesszük. A forró vízbe helyezzük a paradicsomot, hogy a héja könnyen lejöjjön. A gépbe tesszük a hámozott paradicsomot, a tejfölt, a fokhagymát, a sajtkrémet, 3 dl főzővizet és a bort. Miután összeturmixoltuk a hozzávalókat, feltesszük a tűzre, és főzzük még 5-10 percig (minél tovább főzzük, annál kevésbé lesz fokhagymás íze). Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálaláskor megszórjuk fenyőmaggal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss